// SEO Optimizacija sajta

Koje prednosti Vam SEO
sajta može doneti?

01.
Visok procenat povrata investicija

Sajt optimizovan u skladu sa gugl standardima, se može visoko rangira u pretrazi a to može vašem biznisu doneti mnogo više novca nego što ste uložili.

02.
Bolje korisničko iskustvo

Dobro optimizovan sajt je fokusiran ka obezbeđivanju što boljeg korisničkog iskustva i da se na najbolji mogući način ubedi posetilac da baš vas kontaktira.

03.
Veća posećenost sajta

Sajtovi koji se nalaze u vrhu pretrage na pretraživačima imaće mnogo veći broj poseta. Sajtovi koji nisu na prvoj strani obicno imaju 0.8% poseta.

04.
Veći broj prodaja

Veća posećenost znači i veći broj prodaja Ukoliko je sajt napravljen tako da prezentuje proizvode i usluge na pravi način.

3 KORAKA DO BOLJEG POZICIONIRANJA NA GOOGLE

01
ZAKAŽITE POZIV

Kada ne vidite rezultate u Google pozicioniranju i uspeh koji želute u poslovanju, vreme je da popričate sa SEO ekspertom.

02
SEO STRATEGIJA

Tokom poziva, razgovaraćemo oko Vaših ciljeva. Pre nego što završimo poziv, imaćete u kratkim crtama strategiju do glavne pozicije.

03
VIŠE POZICIONIRANJE!

Počnite da generišete više poseta i više zainteresovanosti za Vaše preduzeće. 2020 je, vreme je da dobijete pozitivno vraćanje investicije.

// Sta je to SEO optimizacija sajta?

Proces SEO optimizacije
i zašto je SEO jako bitan

Možete imati najlepši sajt na svetu, ali ako ga niko ne može naći na guglu, ostavljate puno novca na stolu. Nudimo usluge SEO optimizacije sajta kontaktirajte nas.

SEO je skraćenica za Search Engine Optimisation, i označava organizovanje sajta tako da cilja ključnih reči koje su vezane za Vaš tip preduzeća. Ove ključne reči su nešto što Vaš potencijalni klijent pretražuje, i pogađanje pravih ključnih znači da će se Vaš rank u Gugl pretrazi povećati i dovući više poseta. Sajt na prvoj strani Gugla dobija i do 100 puta više poseta nego sajt na drugoj strani. Kreiranje web sajta koji donosi rezultate je više od lepog dizajna.

Ključ je u korišćenju minskog polja koje je SEO. Ovo funkcioniše na lokalnom, regionalnom i globalnom nivou.

Početna faza SEO optimizacije sajta obuhvata: 

 1. Konsultacije sa našim  timom oko SEO strategije za Vašu industriju
 2. Istraživanje konkurenata, analitika za koje ključne reči se pozicioniranju i mogućnost uspeha
 3. Optimizovanje sajta - Sređivanje i implementacija mikroformata, optimizovanje koda, performansi, poboljšavanje korisničkog iskustva, sređivanje naslova i linkova, meta opis.
 4. ON-PAGE SEO - Pisanje i dodavanje kvalitetnog i relevatnog sadžaja u okviru Vašeg sajta u zavisnosti od tipa Vašeg poslovanja i ciljane grupe kojoj želite da se predstavite
 5. Prijavljivanje na Google - Otvaranje stranice kompanije na Guglovom servicu Google My Business, povezivanje sa web sajtom, nalozima na društvenim mrežama, Google mapi

Transparentnost i profesionalan pristup.

Pratimo Vaš napredak u Gugl pretrazi i  izveštavamo o našim SEO aktivnostima i o vašim pozicijama uz maksimalnu transparentnost i uvid u naš posao i rezultate.

Koristimo neke od vodećih SEO alata poput SEMrush i SE Ranking kako bi osigurali relevantnost rezultata i saljemo Vam detaljan izveštaj svakog meseca.

Kontaktirajte nas ukoliko želite da saznate više i poboljšate Vašu poziciju na Guglu.

Uradićemo besplatnu SEO procenu i kreirati najbolju SEO strategiju za Vas.

// paketi SEO optimizacija sajta

Prilagodljive cene SEO optimizacije

*Paketi služe kao referenca šta dobijate u svakom paketu mesečno. Za upit  kontaktirajte nas putem email-a [email protected] ili brojeva telefona.

Advanced SEO

# 10.990din.

mesečno
 • 2 SEO artikla 500-reči
 • Analiza 3 konkurenta
 • Ciljanje lokalne publike
 • Analiza kljucnjih reči
 • Praćenje pozicioniranja
 • Analiza autoriteta
 • Analiza posećenosti sajta
 • Osnovni SEO
 • Optimizacija stranice i
 • Ažuriranje algoritma vraćanja
 • Kopletan SEO izveštaj
 • Backlink optimizacija
Pošalji SEO upit

Professional SEO

# 20.990din.

mesecno
 • 2 SEO artikla 1000-reči
 • Analiza 4 konkurenta
 • Ciljanje regionalne publike
 • Analiza kljucnjih reči
 • Praćenje pozicioniranja
 • Analiza autoriteta
 • Analiza posećenosti sajta
 • Osnovni SEO
 • Optimizacija stranice i
 • Ažuriranje algoritma vraćanja
 • Kopletan SEO izveštaj
 • Backlink optimizacija
Pošalji SEO upit

Premium SEO

# 30.990din.

mesečno
 • 3 SEO artikla 1000-reči
 • Analiza 5 konkurenta
 • Ciljanje lokalne publike
 • Analiza kljucnjih reči
 • Praćenje pozicioniranja
 • Analiza autoriteta
 • Analiza posećenosti sajta
 • Osnovni SEO
 • Optimizacija stranice i
 • Ažuriranje algoritma vraćanja
 • Kopletan SEO izveštaj
 • Backlink optimizacija
Pošalji SEO upit
// NAJČEŠĆE POSTAVLJANA PITANJA

Odgovori na najčešće postavljana pitanja u vezi SEO optimizacijom sajta

Šta SEO označava?

Kao što već možete zaključiti SEO označava Search Engine Optimization (Optimizacija za pretraživaće). Ali šta to znači? I na šta optimizacija za pretraživače ukazuje? Ukratko, SEO je fokusran na sticanje saobraćaja ka sajtu i više rangiranje u rezultatima pretrage prirodno. Prirodno, znači bez plaćanja za saobraćaj plati-po-kliku (kao što je na primer Google Adwords servis). U okviru SEO, postoje mnoge strategije kako na najbolji način doći do postavljenih ciljeva - neke od njih imaju mnogo veći učinak. Ovo može biti bilo šta od kreiranja sadržaja za sajt oko ključnih reči koje su vezane za vašu industriju da održe stabilno postojanje preko više medija. SEO prakse i strategije se stalno menjaju da bi ostale efektivnije, jer pretraživači stalno ažuriraju svoje algoritme.

Koliko SEO košta?

Da bi odgovorili na ovo pitanje moramo znati više o Vašem tipu poslovanja. Najveći razlog zašto neke kampanje ne uspeju, je zato što preduzeće obično podceni količinu rada kako bi dobili sjajne rezultate i RIO (povrat investicije).

Sa tim rečeno, naši SEO paketi imaju raspon cena od 10.990din. - 30.990din.  mesečno bez ugovorne obaveze.

Koliko dugo je potrebno za SEO rezultate?

Da bi odgovorili na ovo pitanje moramo znati gde ste trenutno, da li SEO optimizacija rađena pre, i kakvo je stanje Vaše konkurencije.

Ali generalno pravilo je da, većina web sajtova mogu biti rangirana na prvoj strani u vremenskom roku od 3 meseca. Za nove sajtove, gledate u period od 6+ meseci da biste dobili dobre rezultate na prvoj strani za ključne reči vezane za vaše tržište.

Tokom tog vremenskog perioda Vaš lead i saobraćaj će se povećati regularno, ali velike pobede su tek kada dostignete polovinu prve strane.

Koji je RIO (povrat investicije) u SEO?

Ukratko, više nego što ste mislili. Povrat investicije putem SEO može biti i do x20 puta! Ali, prava vrednost SEO optimizacije je saobraćaj i leads koje ostvarite traju dugo vreme.

Da li možete da me dovedete do #1 na Google?

Naš tim će Vam doneti najbolje rezultate i poziciju na za Vaše tržište, i doneti vam novi organic (prirodni) saobraćaj. Iz iskustva, mnogo je bolje fokusirati se na pravu ključnu reč za Vaše poslovanje, nego juriti #1. Ukoliko je moguće doći do #1, učinićemo sve da Vas tu i dovedemo.

Da li će moji rezultati opasti ukoliko prestanem sa SEO-m?

SEO je kao da idete u teretanu. Ukoliko radite 12-meseci bez prestanka, bićete u sjajnoj formi, i cak ako prestanete na 4-meseca, održaćete prilično dobru figuru. Međutim, tokom vremena rezultati će opasti, i biće potrebno da ponovo vežbate.

Ovo važi i za Vaš SEO. Sve što uradimo je stalno i na duže staze. Međutim, vremenom Vaša konkurencija će možda raditi na svojoj SEO optimizaciji i rangirati se više od Vas. Ukoliko se ovo desi kada se Vaša SEO kampanja zavši, samo nas pozovite i pomoći ćemo Vam da to ispravite.

I pre sam radio SEO ali nije uspeo, po čemu ste vi drugačiji?

Ukoliko SEO nije uspeo za Vas, može biti do ovih stvari:

 1. Naleteli ste na scammera - Nažalost, u SEO industriji je puno onih koji će Vam ponuditi SEO i ako nisu dobri u tome. Ukoliko se ovo desilo Vama, stvarno nam je žao. Ovo je jedan od razloga zašto je naš tim strastven oko Search Engine Optimization (SEO).
 2. Vaša SEO agencija nije znala šta radi - Ovo je češće nego sto ste mislili. Mnogo ljudi započne SEO agenciju nakog gledanja par videa na Youtube, i kupovinom knjige za 400 dinara. Oni misle da mogu naučiti puno usput, i nažalost ubede mnoga preduzeća da znaju šta rade, kada zapravo nemaju pojma. SEO, je veština za koju je potrebno puno vremena i istraživanja i unajmljivanje SEO amatera koji se pretvara da je SEO ekspert će Vas ostaviit razočaranim.

Naš tim može pogledati Vašu statistiku i reći Vam zašto Vaš SEO nije uspeo.

Da li moram da potpišem ugovor?

Ne. Naš SEO tim veruje da ako Vas agencija zaključa sa dugim ugovorom, nije sigurna u svoje sposobnosti da isporuči kvalitetan i efektivan rad i učini Vas zadovoljnim da mesečnoj bazi.

Kako da započnem saradnju?

Znamo da ste zauzeti vođenjem svog poslovanja, tako da je naš tim učinio ovo što jednostavnijim.

 1. Kontaktirajte nas za besplatnu konsultaciju.
 2. Imaće kratak razgovor (preko telefona ili uživo), diskutovati oko Vaše SEO investicije, i poslati Vam kratak upitnik. Ovo od prilike traje oko 15 minuta da popunite, i jednom kada ste gotovi, naš tim će započeti sa radom na Vašem SEO, a vi možete da se vratite vođenju Vašeg poslovanja.
Da li nudite PPC (plati-po-kliku) usluge?

Ne, ali ćemo biti jako srećni da vam dostavimo odgovor zašto organski saobraćaj ima mnogo veće prednosti preko SEO optimizacije.

Da li ćete upravljati mojim nalozima na društevnim mrežama?

Ne.

Koji tip izveštaja ću dobiti?

Dobićete izveštaj rangiranja koji predstavlja napredak Vašeg sajta u Google SERP svakog meseca. Ovo će Vas dati sigurnost u uspeh SEO u početnim mesecima jer nećete mozda dobiti više poziva još uvek, ali ćete videti da saobraćaj raste svake nedelje, i da ćemo Vas dovesti do krajnjij rezultata i ciljeva koje želite i koji su Vam potrebni.

Da li postoji bilo kakva garancija za Vaše SEO usluge?

Znajte da Vam niko ne može garantovati da ćete se rangirati na broj #1 na Guglu.

Dok druge agencije garantuju broj jedan na Guglu, Gugl  donosi tu konačnu odluku, i ni jedna SEO agencija nema poseban odnos sa Guglom. Ponovo, odnos između garantovanog top rangiranja i neiskrenih agencija je toliko jako, da čak i Gugl preporučuje da se držite podalje od njih.

Možemo Vam garantovati da niko drugi neće raditi na tome da Vas dovede do pozicije koju zaslužujete od našeg tima.

Da li je SEO mrtav?

I ako SEO nije mrtav, preko godina, neki elementi su umrli ili napredovali u nešto skroz novo. Kao rezultat, zastarele SEO strategije sada mogu potencijalno ubiti Vaše rangiranje na Guglu.

Kontakirajte nas danas i možemo Vam pomoći!

// Šta naši klijenti kažu

Poverenje klijenata
Nam je najbitnije

Emilia Clarke
Dragan, planteko.net
Klijent
"Veoma profesionalni i prijatni za saradnju. Projekat je završen u roku i bez problema. Preporučujem svima usluge Slav Studio."
Emilia Clarke
Zoran, pokazivac.com
Klijent
"Bio nam je potreban portal za vesti iz sveta kulture. Profesionalno i brzo odrađen projekat kao što je dogovoreno. Toplo preporučujem."