// Slavstudio Web Rešenja

Vaš partner
Na internetu.

SlavStudio je sastavljen od tima mladih, strastvenih i kreativnih dizajnera i developera, koji će za Vas ili Vašu firmu napraviti funkcionalne i profesionalne web sajtove i internet prodavnice, kao i logotipe i vizit kartice koji će posete Vašoj web lokaciji konvertovati.

Naš je da zadobijemo poverenje klijenata svojim kvalitetnim i profesionalnim uslugama. Svaka osoba Slav Studio tima je strastvena u onome čime se bavi i voljna da napreduje.

Po završetku rada na web sajtu / internet prodavnici imaćete pristup 24/7 podršci putem telefona, Vibera ili Instagrama u slučaju da dođe do bilo kakvih problema sa funkcionisanjem Vašeg sajta.

// Web hosting nove generacije

PixelHost zvanični partner

Hosting je ključna komponenta svakog sajta

Srećni smo što možemo našim klijentima ponuditi najbolje hosting iskustvo u saradnji sa PixelHost.org . Svi fajlovi su hostovani na našoj infrastrukturi sa custom kontrolnim panelom.  Ukoliko se dogodi bilo kakav problem, rešićemo ga u najkraćem mogućem roku.

+
klijenata
+
uspešnih projekata
+
godina iskustva
// tim ispunjen tonom iskustva

Naš tim je u industriji
preko 5 godina.

Naš tim je odlučan u misiji da pomogne u rastu preduzeća širom sveta. Donošenjem novih, inovativnih, uspešnih grafičkih tehnika u marketing industriju. Izaberite nas danas i povećajte svoje poslovanje!

Web dizajn 97%
SEO optimizacija 92%
Grafički dizajn 87%